Nagyon finom ízvilágú paradicsomlevest főztem, szinte pillanatok alatt elkészült. Ezúttal kicsit pikánsabb verzióban alkottam meg, szárított snidlinggel hintettem meg a tetejét tálaláskor és Labeta levesgyöngyöt szórtam rá.
Ha már unod a tésztát, itt egy remek megoldás: Labeta levesbetét
Olyan finom lett, hogy mindenki repetázott belőle.
Én így készítem gluténmentes, tejmentes verzióban:
Kevés olajon megpirítok egy evőkanálnyi Nutri Free Mix Per Panet, egy evőkanálnyi reszelt vöröshagymát és egy fél gerezd reszelt fokhagymát. Felöntöm vízzel és fűszerezem. Só, bors, pirospaprika mindig kerül bele, de ha pikánsabbat szeretnék, akkor egyéb fűszereket is szoktam beletenni (babérlevél, petrezselyem, kurkuma, gyömbér, majoranna…)
Összekavarom, majd beleteszek 2 kicsi paradicsomkonzervet és ismét megkavarom.
10 percig főzöm, majd tálalom. Szárított snidlinget szórtam rá és Labeta levesgyönggyel>> tettem még ízletesebbé és laktatóbbá.
Ha szupergyors és extra finom ebédre vágyunk, hetente egyszer ezt biztosan elkészítem.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: