Keverékpor gluténmentes és laktózmentes napraforgómagos kenyér készítéséhez
Összetevők:
burgonyakeményítő, rizsliszt, burgonyapehely (burgonya, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei, stabilizátor: difoszfátok, antioxidáns: zsírsavak és aszkorbinsav észterei, antioxidáns: nátrium-biszulfát, kurkuma), napraforgómag 9 %, kukoricaliszt, étkezési só, szárított élesztő (sütőélesztő, emulgeálószer: szorbitán), sűrítőanyag: guár-gumi, kömény, cukor, színezék: ammónia karamell, lisztkezelő szer: kalcium-foszfátok, antioxidáns: aszkorbinsav, étkezési sav: citromsav
Átlagos tápérték 100 g elkészítési javaslat szerinti késztermékben:
Energia 1020 kJ/ 242 kcal,
Zsír 5,8 g, amelyből telített zsírsavak 1,6 g,
Szénhidrát 43 g, amelyből cukrok < 0,5 g,
Rost 2,3 g,
Fehérje 3,3 g,
Só 1,47 g
Nettó tömeg: 500 g
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: