Gluténmentes napló

Keverékpor gluténmentes és laktózmentes rántás készítéséhez

 
LABETA RÁNTÁS
 
 
 
 
 

 

Keverékpor gluténmentes és laktózmentes rántás készítéséhez

 

Összetevők:

kukoricaliszt, rizsliszt, pálmazsír, növényi rost, aroma

 

Átlagos tápérték 100 g elkészítési javaslat szerinti késztermékben:
Energia 1635 kJ/ 387 kcal,
Zsír 6,9 g, amelyből telített zsírsavak 3,0 g,
Szénhidrát 73 g, amelyből cukrok < 0,5 g,
Rost 5,2 g,
Fehérje 5,7 g,
Só < 0,01 g.

Nettó tömeg: 250 g

 

További  termékek listája ide kattintva>> böngészhető át.

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!