Fehér kenyér guténmentesen, pofonegyszerűen elkészítve

 

LABETA FEHÉRKENYÉR

 
 
 
 
 

 

Keverékpor gluténmentes és laktózmentes fehér kenyér készítéséhez

Összetevők:

burgonyakeményítő, rizsliszt, burgonyapehely (burgonya, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei, stabilizátor: difoszfátok, antioxidáns: zsírsavak és aszkorbinsav észterei, antioxidáns: nátrium-biszulfát, kurkuma), kukoricaliszt, étkezési só, szárított élesztő (sütőélesztő, emulgeálószer: szorbitán), sűrítőanyag: guar-gumi, cukor, sütőpor: nátrium-karbonát, kömény, lisztkezelő szer: kalcium-foszfátok, antioxidáns: aszkorbinsav, étkezési sav: citromsav

 

 

Átlagos tápérték 100 g elkészítési javaslat szerinti késztermékben:

Energia 919 kJ/ 219 kcal,

Zsír 4,4 g, amelyből telített zsírsavak 1,9 g,

Szénhidrát 42 g, amelyből cukrok < 0,5 g,

Rost 1,1 g,

Fehérje 2,3 g,

Só 1,41 g

Nettó tömeg: 500 g

További  termékek listája ide kattintva>> böngészhető át.

Címkék: , , , , , , , , , , ,
Tovább a blogra »