Gluténmentes napló

Így készül a gluténmentes morzsatorta

 
LABETA MORZSATORTA
 
 
 
 
 

 

Keverékpor gluténmentes morzsatorta készítéséhez

 

Összetevők:

 cukor, kukoricaliszt, rizsliszt, módosított kukoricakeményítő, kukorica keményítő, csokoládédarabkák 5 % (cukor, kakaómassza, kakaóvaj, emulgeálószer, szójalecitin, aroma), burgonyakeményítő, kakaó, térfogatnövelő szerek (nátrium karbonátok, difoszfátok), emulgeálószerek (glükózszirup, pálmazsír, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei ecetsavval, tejfehérje), aroma, só, stabilizátor: difoszfátok, sűrítőanyag: xantán

 

Átlagos tápérték 100 g elkészítési javaslat szerinti késztermékben:
Energia 1563 kJ/ 371 kcal,
Zsír 2,5 g, amelyből telített zsírsavak 0,3 g,
Szénhidrát 84 g, amelyből cukrok 36 g,
Rost 0,7 g,
Fehérje 2,7 g,
Só 1,4 g.

Nettó tömeg: 410 g

 

További  termékek listája ide kattintva>> böngészhető át.

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!