Gluténmentes napló

Így lehet a legkönnyebben márványkuglófot készíteni

 
 
 
 

Keverékpor gluténmentes diabetikus márványkuglóf készítéséhez

 

Összetevők: kukoricakeményítő, fruktóz, rizsliszt, módosított kukoricakeményítő, burgonyapehely (burgonya, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei, stabilizátor: difoszfátok, antioxidáns: zsírsavak és aszkorbinsav észterei, antioxidáns: nátrium-biszulfát, színezék: kurkuma), térfogatnövelő szerek (difoszfátok, nátrium-karbonátok), só, aroma, színezék: kurkumin

 

Átlagos tápérték 100 g elkészítési javaslat szerinti késztermékben:
Energia 1772 kJ/ 424 kcal,
Zsír 24 g, amelyből telített zsírsavak 3,1 g,
Szénhidrát 49 g, amelyből cukrok 12 g,
Rost 0,8 g,
Fehérje 4,3 g,
Só 0,59 g
Laktóz < 0,01 g.

 

Nettó tömeg: 400 g

 

További  termékek listája ide kattintva>> böngészhető át.

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!