Keverékpor gluténmentes diabetikus márványkuglóf készítéséhez
Összetevők: kukoricakeményítő, fruktóz, rizsliszt, módosított kukoricakeményítő, burgonyapehely (burgonya, emulgeálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei, stabilizátor: difoszfátok, antioxidáns: zsírsavak és aszkorbinsav észterei, antioxidáns: nátrium-biszulfát, színezék: kurkuma), térfogatnövelő szerek (difoszfátok, nátrium-karbonátok), só, aroma, színezék: kurkumin
Átlagos tápérték 100 g elkészítési javaslat szerinti késztermékben:
Energia 1772 kJ/ 424 kcal,
Zsír 24 g, amelyből telített zsírsavak 3,1 g,
Szénhidrát 49 g, amelyből cukrok 12 g,
Rost 0,8 g,
Fehérje 4,3 g,
Só 0,59 g
Laktóz < 0,01 g.
Nettó tömeg: 400 g
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: