MADAME LOULOU MANDULÁS SÜTEMÉNY>>
A Madame LoulouSÜTEMÉNY ÉS TORTA alapkeverékeit nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthetjük. Minden termék gluténmentes, a MANDULÁS SÜTEMÉNY elkészíthető laktózmentes változatban is, emellett nem tartalmaz tartósítószert, pálmaolajat és hidrogénezett zsírt, így annak sem kell lemondania erről a csodás tortáról, aki mentes változatban szeretné élvezni.
Az elkészítéséhez szükségünk lesz 120 g vajra vagy magolajra (napraforgó- vagy kukoricaolaj) és 200 g tojásra (kb. 3-4 darab).
Egy 18-20 cm átmérőjű tortaformában ajánlott sütni.
Itt megvásárolhatod:
Összetevők: cukor, rizsliszt, kukoricakeményítő, mandulaliszt (5%), nedvesítőszer: E420, emulgeálószer: E475, E433, térfogatnövelő szerek: E450i, E500ii, sűrítőanyag: E412, E466, aroma, só, savanyúságot szabályozó anyag: E575.
Nyomokban tartalmazhat tejet, tojást és mogyorót.
Tápérték 100 g-ra vonatkozóan:
Energia: 1782 kJ / 426 kcal
Zsír: 22 g, amelyből telített zsírsavak: 1,5 g
Szénhidrát: 50 g, amelyből cukrok: 30 g
Fehérje: 5,4 g
Só: 0,28 g
Nettó tömeg: 400 g
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: