Gluténmentes napló

Kakaós-vaníliás kalács – alapreceptből

Nagyon finom kalácsot készítettem, ez egy élesztős verzió, amelyhez az alapreceptet használtam, annyi változtatással, hogy fél bögrével több rizstejet adtam hozzá, hogy massza szerű állagot kapjak, illetve csak a Nutri Free Mix Per Panet használtam.

 

 

  • kavartam kézi mixerrel
  • feleztem a tésztát
  • a tészta egyik felébe kakaóport kevertem, míg a másikba + 1 zacskó vaníliás cukrot
  • formába kanalaztam
  • kelesztettem egy órát
  • 160 fokon sütöttem 30 percet
  • 180 fokon 15 percet

 

 

 

Alaprecept: gluténmentes édes kelt tészta>>

 

Itt vásároltam:

http://diszkontdieta.hu/

 

 

 

 

Jó gluténmentes sütögetést kívánok mindenkinek!

 

 

http://egeszsegmarket.hu/

 

http://diszkontdieta.hu/

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!