Gluténmentes napló

Kakaós csiga pofonegyszerűen

Az alapreceptet használtam, csak édes verzióban, némi változtatással.

 

Alaprecept gluténmentes, sós kelt tésztákhoz – egyszerű elkészíteni

 

Só helyett cukrot használtam, 4 evőkanállal.

1 zacskó vaníliás cukrot, 1 tojássárgáját, fél citrom reszelt héját is adtam a tésztához, illetve víz helyett rizstejet használtam és olaj helyett fele-fele mennyiségben zsírt és LIGA-t.

 

Gyúrható tésztát dagasztottam.

 

Pihentettem fél órát.

 

Vékonyra, téglalap alakúra nyújtottam.

 

Lekentem olajjal.

 

Megszórtam kakaópor és cukor keverékével.

 

Feltekertem, 1 ujjnyi vastag szeleteket vágtam bele.

 

Sütőpapíros tepsire helyeztem.

 

Fél órát pihentettem

 

Lekentem a tetejét rizstej és cukor keverékével.

 

Sütöttem 180 fokon 35 percet.

 

Sütési idő vége előtt 10 perccel ismét átkentem rizstej és cukor keverékével.

 

 

 

Itt vásároltam: http://diszkontdieta.hu/

 

 

http://egeszsegmarket.hu/

 

http://diszkontdieta.hu/

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!