Az alapreceptet használtam, csak édes verzióban, némi változtatással.
Alaprecept gluténmentes, sós kelt tésztákhoz – egyszerű elkészíteni
Só helyett cukrot használtam, 4 evőkanállal.
1 zacskó vaníliás cukrot, 1 tojássárgáját, fél citrom reszelt héját is adtam a tésztához, illetve víz helyett rizstejet használtam és olaj helyett fele-fele mennyiségben zsírt és LIGA-t.
Gyúrható tésztát dagasztottam.
Pihentettem fél órát.
Vékonyra, téglalap alakúra nyújtottam.
Lekentem olajjal.
Megszórtam kakaópor és cukor keverékével.
Feltekertem, 1 ujjnyi vastag szeleteket vágtam bele.
Sütőpapíros tepsire helyeztem.
Fél órát pihentettem
Lekentem a tetejét rizstej és cukor keverékével.
Sütöttem 180 fokon 35 percet.
Sütési idő vége előtt 10 perccel ismét átkentem rizstej és cukor keverékével.
Itt vásároltam: http://diszkontdieta.hu/
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: