Nagyon sokan írtatok nekem azzal kapcsolatban, hogy a tejmentes diétában mit is lehetne használni tejföl helyett.
Mert ugye szükség lenne rá sütés során, főzés során is, de előfordul olyan is, hogy a kész főtt ételre tennénk rá.
Szerencsére van megoldás! Mi nagyon régóta használjuk a The Bridge rizstejszínt, ami mindenhez kiváló, tökéletesen működik és nagyszerűen helyettesíti a tejfölt.
Itt szoktam vásárolni:
The Bridge BIO Rizskrém (Tejszín)>>
Nézzük mit ír Madame Loulou erről a szuper termékről:
Tejmentes főzés kiváló alapanyagokból.
A 100% BIO, hegyi forrásvízzel készült növényi tejszín tökéletes megoldást nyújt ehhez. A The Bridge BIO Rizskrém “tejszín” tejfehérje-, laktóz-, glutén- és koleszterinmentessége alkalmassá teszi fogyasztását az azokra érzékenyeknek, a koleszterinproblémákkal küzdőknek és diétázóknak egyaránt. A termék összetevői miatt könnyű és ízletes, mindössze 7%-os növényi eredetű zsírtartalommal rendelkezik.Fontos, hogy diéta vagy életmódváltás során az ételeinkbe kerülő alapanyagokat ellenőrizzük, csökkentsük a nehéz, állati eredetű vagy a nem megfelelő összetevőkből készült ételek fogyasztását, a finomlisztet és a cukrot.Próbáljunk meg alternatívát találni a tehéntejből készült kedvenceinkre, hiszen egy apró változtatás is óriási eredményt hozhat. Segítsük szervezetünk emésztését és tegyünk a fáradékonyság ellen!
Összetevők: forrásvíz, olasz rizs* (30%), napraforgó olaj*. Sűrítőanyagok: szentjánoskenyér-liszt*, karragén, tengeri só.
A csillaggal megjelölt összetevők ellenőrzött bio gazdálkodásból származnak.
Nettó tömeg: 200 ml
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: