Gluténmentes napló

Tejföl helyett mit használjak tejmentes diétában?

Nagyon sokan írtatok nekem azzal kapcsolatban, hogy a tejmentes diétában mit is lehetne használni tejföl helyett.

 

Mert ugye szükség lenne rá sütés során, főzés során is, de előfordul olyan is, hogy a kész főtt ételre tennénk rá.

 

Szerencsére van megoldás! Mi nagyon régóta használjuk a The Bridge rizstejszínt, ami mindenhez kiváló, tökéletesen működik és nagyszerűen helyettesíti a tejfölt.

 

Itt szoktam vásárolni:

The Bridge BIO Rizskrém (Tejszín)>>

 

 

Nézzük mit ír Madame Loulou erről a szuper termékről:
 
Tejmentes főzés kiváló alapanyagokból.
 
A 100% BIO, hegyi forrásvízzel készült növényi tejszín tökéletes megoldást nyújt ehhez. A The Bridge BIO Rizskrém “tejszín” tejfehérje-, laktóz-, glutén- és koleszterinmentessége alkalmassá teszi fogyasztását az azokra érzékenyeknek, a koleszterinproblémákkal küzdőknek és diétázóknak egyaránt. A termék összetevői miatt könnyű és ízletes, mindössze 7%-os növényi eredetű zsírtartalommal rendelkezik.
Fontos, hogy diéta vagy életmódváltás során az ételeinkbe kerülő alapanyagokat ellenőrizzük, csökkentsük a nehéz, állati eredetű vagy a nem megfelelő összetevőkből készült ételek fogyasztását, a finomlisztet és a cukrot.
Próbáljunk meg alternatívát találni a tehéntejből készült kedvenceinkre, hiszen egy apró változtatás is óriási eredményt hozhat. Segítsük szervezetünk emésztését és tegyünk a fáradékonyság ellen!
 
 
 

Összetevők:
forrásvíz, olasz rizs* (30%), napraforgó olaj*. Sűrítőanyagok: szentjánoskenyér-liszt*, karragén, tengeri só.
A csillaggal megjelölt összetevők ellenőrzött bio gazdálkodásból származnak.
 
 

Nettó tömeg:
200 ml

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!