Gluténmentes napló

Így készítsd el könnyen a desszertek királynőjét: CRÉME BRULÉE

A Bio Madame Loulou alapkeverék a legjobb organikus alapanyagokból van; a keveréket nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthetjük. Minden termék gluténmentes, a BIO CRÉME BRULÉE emellett nem tartalmaz pálmaolajat. Az elkészítéséhez szükségünk lesz még 900 g tejszínre + BIO MADAME LOULOU CRÉME BRULÉE>> Összetevők: nádcukor*, glükózszirup por*, tejpor*, természetes aroma, sűrítőanyag: agar agar por. (*ökológiai gazdálkodásból)… Tovább »

Videó! Az internet sztárja ez a táncoló nagyi

Sokkal jobban megy  a sütés főzés, mikor közben bohóckodunk, nevetgélünk, vagy éppen táncolunk. Ha  munka közben szól a zene, a hangulatunk is egészen más. Sokszor mi sem tudjuk megállni, hogy tészta dagasztás közben, vagy kelesztés alatt ne perdüljünk táncra! Olyan jókat lehet kacagni!   De ilyen jól még mi sem nyomjuk. Ez a nagymama olyan… Tovább »

Mire jó a cukorcsipke?

Felhasználásra kész Madame Loulou cukorcsipke massza már elérhető a Madame Loulou webáruházban!   MADAME LOULOU CUKORCSIPKÉK rugalmas alapkeverékeivel könnyedén készíthetünk különleges csipkedíszeket süteményünk díszítésére.   Minden MADAME LOULOU CUKORCSIPKÉK keverék: Tartósítószer-mentes Laktóz-mentes       MADAME LOULOU CUKORCSIPKE – FEKETE SZÍNŰ – VANÍLIA ÍZŰ Részletek       MADAME LOULOU CUKORCSIPKE MASSZA – ARANY SZÍNŰ Részletek… Tovább »

Gluténmentes Focaccia receptje

A Madame Loulou OLASZ KÜLÖNLEGESSÉGEK alapkeverékeit nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthetjük. Minden termék gluténmentes, a FOCACCIA emellett rostban gazdag és nem tartalmaz tartósítószert, pálmaolajat és hidrogénezett zsírt, így akkor sem kell lemondanunk erről a különlegességről, ha mentes változatban szeretnénk élvezni.   Az elkészítéséhez szükségünk lesz 420 ml vízre, 30 g friss élesztőre és 30 g… Tovább »

Gluténmentes palacsinta 3 összetevőből, pillanatok alatt

A Madame Loulou MUFFINOK ÉS CUPCAKE-EK alapkeverékeit (lásd itt>>)nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthetjük.     Minden termék gluténmentes, a PALACSINTA – GOFRI emellett nem tartalmaz tartósítószert, pálmaolajat, hidrogénezett zsírt és AZO színezékel, így akkor sem kell lemondanunk erről a csodás palacsintáról, ha mentes változatban szeretnénk élvezni.              Az elkészítéséhez szükségünk… Tovább »

Mi kell egy jó gluténmentes pizzához?

Február 9: nemzetközi pizza nap     Ez az az étel, amit a világ minden táján imádnak, számtalan feltéttel, variációban, ízvilágban lehet enni és ami a legjobb: gluténmentesen is el tudod készíteni, így ha glutenérzékeny vagy, akkor sem kell lemondanod a világ legfinomabb ételéről.         Az első és legfontosabb dolog, amit be… Tovább »

Mákos gombóc gluténmentesen, tejmentesen

Nagyon rég nem ettünk gombócot, a nem diétás életünkben is talán ha egyszer készítettem. Nagyon laza vagyok főzés-sütés során, de ettől az ételtől valahogy tartottam. Eddig… Ma ugyanis megtört a jég és olyan elképesztően finom gluténmentes, tejmentes mákos gombócot készítettem, hogy az valami fantasztikus.      Az alaprecept alapján készítettem el a tésztát Nutri Free… Tovább »

Varázskrém hetet tart a Madame Loulou

A Madame Loulou egészen vasárnapig varázskrém hetet tart! Azaz minden varázskrémet 15 százalék kedvezménnyel vásárolhattok meg! Ne feledjétek, ha varázskrémet használtok, akkor valóban varázslatos ízvilágot kapnak a sütemények! Próbáljátok ki, nem fogjátok megbánni!       Az akció legfontosabb részlete: -15 % vasárnapig, Kuponkód: VARÁZS     Ismeritek Madame Loulou Varázskrémeit? Sokféle felhasználási módjuk van:… Tovább »

Alaprecept édes kelt tésztákhoz

Rengetegen olvastátok a sós kelt tészta  alapreceptemet, sok-sok visszajelzés is érkezett arról, hogy mennyire szeretitek az egyszerűsége miatt.     Alaprecept – gluténmentes, sós kelt tésztákhoz     Elárulok nektek egy titkot: ugyanez a helyzet az édes kelt tésztákkal. Egyetlen alapreceptből dolgozom és azt variálom szinte mindenre, váltogatva a formázási technikát illetve az ízeket, töltelékeket…. Tovább »

Bögrés mézeskalács sütemény

Nagyon szeretjük az adventi időszakot. A fényeket, a csillogást, az ízeket és az illatokat. Sokszor készítünk mézeskalácsot – a jól bevált, azonnal puha mézeskalács receptem ITT – , de ezúttal nem volt kedvem gyúrni, sem szaggatni a tésztát, viszont nagyon vágytunk a mézeskalács ízére és illatára. Az interneten találtam egy remek receptet, amit már sokszor… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!