Gluténmentes napló

Íme Magyarország apró gyöngyszeme, amit mindenképp látni kell

Létezik egy apró gyöngyszem Magyarországon: Zengővárkony. A kis baranyai falut különleges hangulat övezi, szeli át. Ez a múlt emléke.       Az ott élők ugyanis hűen őrzik múltjuk emlékeit, a hagyományokat.     A kis összetartó közösségben ünnepekkor előkerül a gyönyörű népviselet, mai napig készülnek a híres régi minták alapján a szőttesek, a tojásfestés… Tovább »

Így lesz tökéletes a húsvéti sonka

Kispesten éltem évekig. Minden egyes nap lementem a piacra és frissen beszereztem azt, amire szükségem lesz aznap. Legyen szó zöldségről, gyümölcsről, húsokról. Rengeteg árus, jobbnál-jobb terméke közül válogathattam. Sajnos már nem élek ott. De a Facebookon, azóta is követem az ottani eseményeket, híreket. Így bukkantam rá egy gyöngyszemre, ami remekül összefoglalja azt, amit a sonkáról… Tovább »

Húsvéti sütisütő foglalkozás gyerekeknek – programajánló

Húsvéti sütisütő foglalkozás gyerekeknek Budaörsön, Madame Loulou termékekből…     A tanfolyamot Kiss Móni – Mona tartja!       Időpont: 2017. április 15-én szombaton 9- től 13 óráig     Kurzus tartalma: készülődés húsvétra – gluténmentes cupcakeés keksz sütése és díszítése.     Korhatár: 6-14 év   Létszám: max. 10 fő   Kurzus ára:… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!