Gluténmentes napló

Így készítsd el könnyen a desszertek királynőjét: CRÉME BRULÉE

A Bio Madame Loulou alapkeverék a legjobb organikus alapanyagokból van; a keveréket nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthetjük. Minden termék gluténmentes, a BIO CRÉME BRULÉE emellett nem tartalmaz pálmaolajat. Az elkészítéséhez szükségünk lesz még 900 g tejszínre + BIO MADAME LOULOU CRÉME BRULÉE>> Összetevők: nádcukor*, glükózszirup por*, tejpor*, természetes aroma, sűrítőanyag: agar agar por. (*ökológiai gazdálkodásból)… Tovább »

Bio termékek a gluténmentes diétában

  Végre elérhető a Madame Loulou Magyarországnál a BIO termékkínálat is, a lisztkeverékek a legjobb organikus alapanyagokból vannak összeállítva. Minden termék gluténmentes.       A BIO Madame Loulou termékekkel egyszerűen és gyorsan készíthetünk egészséges süteményeket, tortákat, kenyereket, tésztákat és desszerteket.   Keressétek a webshopban: BIO MADAME LOULOU gluténmentes termékek>>         Gluténmentes,… Tovább »

Vaníliás cupcake új formában – villámgyors recept

Kevés olyan gluténmentes lisztkeverék létezik, amihez szinte alig kell valami és máris kész az adott finomság. A Madame Loulou termékei ilyenek és pont ezért szeretem őket. Nagy segítség a rohanós hétköznapokon, nem kell agyalnom a recepten, sem a millió hozzávalón.   Megy a liszt a tálba, hozzá a LIGA meg a tojás, kavarom, formába öntöm… Tovább »

Variációk kelt tésztára – Süss négyfélét egy receptből

A gluténmentes diétában az a legjobb, hogy nagyon szervezetten és előre gondolkodva kell élni. Ha valami épp nincs itthon, nem tudunk leugrani a közeli kisboltba megvenni.   Előre tervezünk. Mindig.   Amióta kikísérleteztem a sós és édes kelt tésztákhoz az alapreceptet, nincs gondom, hiszen mindig ezeket használom, csak másképp formázgatom a tésztát. Teljesen átálltam az… Tovább »

Medvehagymás bagett – illatozó finomság

Medvehagyma lázban égünk itthon….     Azt hittem, az a mennyiségű medvehagyma, amit múltkor szedtünk és amit eltettem a mélyhűtőbe, sokáig ki fog tartani. Mekkorát tévedtem. Majdnem minden másnap kérik a gyerekek, hogy medvehagymásan készüljenek el a régi jól bevált kis finomságaink. Szóval úgy állunk, hogy alig pár adagra való maradt csak “készleten”, de nem… Tovább »

Medvehagymás mini bucik – Íz-mámor a javából

Pár hete, életemben először medvehagymát szedtem. Gyönyörűen illatozó, fantasztikusan finom növény, de eddig valamiért kimaradt az életemből. Gyönyörű volt látni a medvehagyma takarót az erdőben és az illat, hű, ez leírhatatlan. Csodálatos élmény volt. Azonban figyelni is nagyon kellett.   A medvehagyma levelei könnyen összetéveszthetőek a gyöngyvirággal. Szerencsére kicsi az esélye a tévedésnek, hisz utóbbi… Tovább »

Mire jó a cukorcsipke?

Felhasználásra kész Madame Loulou cukorcsipke massza már elérhető a Madame Loulou webáruházban!   MADAME LOULOU CUKORCSIPKÉK rugalmas alapkeverékeivel könnyedén készíthetünk különleges csipkedíszeket süteményünk díszítésére.   Minden MADAME LOULOU CUKORCSIPKÉK keverék: Tartósítószer-mentes Laktóz-mentes       MADAME LOULOU CUKORCSIPKE – FEKETE SZÍNŰ – VANÍLIA ÍZŰ Részletek       MADAME LOULOU CUKORCSIPKE MASSZA – ARANY SZÍNŰ Részletek… Tovább »

Gluténmentes Focaccia receptje

A Madame Loulou OLASZ KÜLÖNLEGESSÉGEK alapkeverékeit nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthetjük. Minden termék gluténmentes, a FOCACCIA emellett rostban gazdag és nem tartalmaz tartósítószert, pálmaolajat és hidrogénezett zsírt, így akkor sem kell lemondanunk erről a különlegességről, ha mentes változatban szeretnénk élvezni.   Az elkészítéséhez szükségünk lesz 420 ml vízre, 30 g friss élesztőre és 30 g… Tovább »

Zsemle hot-dog

Zsemle hot-dog gluténmentes, tejmentes   Csak Nutri Free Mix Per Pane-t használtam, azaz nem kevertem a gluténmentes liszteket.   Diszkont Diétában – ITT –  vásároltam: 1 263 Ft/db       Az alapreceptből készítettem el a tésztát + adtam hozzá magokat.        Majd szilikon muffin formába kanalaztam, belenyomtam egy fél virslit és nem… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!