Gluténmentes napló

3 tuti tipp, hogy hó végén több pénz maradjon a pénztárcában

Szinte mindenki ismeri azt az érzést, amikor hó végén jobban össze kell  húzni azt a bizonyos nadrágszíjat. Sok esetben azt sem tudjuk hova ment el havonta több ezer, esetleg több tízezer forint.

 

Rengeteg pénzt lehet spórolni akkor, ha átgondoljuk vajon hol is csúsztunk el anyagilag az adott hónapban.

 

Az első és legfontosabb dolog az, ha előre átgondolod pénzt vagy bankkártyát viszel-e magaddal.

 

Sokkal több érv szól a kártya, mint a készpénz mellett, hiszen bankkártyával sokkal egyszerűbb fizetni. Én készpénzt nagyon keveset hordok magamnál, de a Mastercard betéti kártyám mindig nálam van. Nagyon szeretem, hiszen:

 

  1. Praktikus: nem kell kutatni a pénztárcádban a pénz után, hogy pont annyit adjál az eladónak, amennyi a számla. Biztosan volt már olyan kellemetlen szituációban részed, mikor az eladó nem tudott visszaadni.

  2. Gyors: készpénz helyett akár egy érintéssel is elintézheted a vásárlást.

  3. Kényelmes: pillanatok alatt túl vagy a fizetésen. Nem kell számolgatni, amikor adod a pénzt és akkor sem, amikor a visszajárót kapod.

  4. Biztonságos: a sok aprópénznek, papírpénznek olykor nyoma vész, nem tudod hova tetted, kiesett, elveszett. Ez egy klassz kártya, a pénztárcában a kártyáknak pedig mindig ugyanott van a helye. Esélytelen, hogy elhagyod.

  5. Spórolni is tudsz a kártyáddal. Nem is akármennyit!

Ez utóbbi nagyon fontos dolog, hiszen a takarításon, bevásárláson, táplálkozáson és programokon is tudsz spórolni, nem is keveset! Érdemes előre gondolkodni, mert akkor utólag nem fogod megbánni.

 

Fontos tudni, hogy ez a kártya a lehetőségek tárházát nyitja ki előtted. Nem elég az a sok pozitívum, ami mellette szól, a listának még nincs vége.

 

A mai rohanó és fejlődő világban a legszerencsésebb és legegyszerűbb az, ha interneten előre utánanézel annak, hol milyen akciós lehetőségek várnak rád. Ha alapos és körültekintő vagy és nem sajnálod erre az időt, akkor nagyon könnyen egyszerre több kedvezményhez is hozzájuthatsz.

 

Íme 3 tuti tipp, hogy hó végén több pénz maradjon a pénztárcában:

 

 

1. Az azonnali akciók váratlan meglepetést és örömöt okozhatnak, például a Tescóban. A mindennapi bevásárlásaimat ebben a nagyáruházban oldom meg. Pont, mint sokan mások. Mindig a gyermekeimmel megyek és legutóbb a Mastercard betéti kártyámnak köszönhetően ingyen, ajándékba egy logikai készletet kaptak. Ehhez nem kellett mást tennem, mint a Mastercard betéti kártyámat használni  – mint mindig – majd,  a kártyás fizetés bizonylatát bemutattam az áruházban található Mastercard hoszteszpultnál. Itt választhattam, hogy  ajándék hátizsákot vagy logikai készletet szeretnék. Ezúttal a logikai készletre esett a választásom. Ugye milyen egyszerű? Már itt spóroltál sokat, hiszen ezt ajándékba kaptad, nem kellett költened rá. A gyermekek öröme pedig mindennél többet ér. És persze ebben az esetben a szülő is felhőtlenül örülhet annak, hogy ajándékot kaptak a gyerekek, főleg, hogy nem került semmibe. Nagyszerű ajánlat ez.

 

2. De menjünk csak tovább! Egyik kedvenc könyvesboltunk, a Líra. Többnyire főzéssel, sütéssel kapcsolatos könyveket szoktam itt vásárolni, de szinte bármilyen témában tudsz itt kedvedre való olvasmányt találni, legyen szó szórakoztatásról, mesékről vagy éppen idegen nyelvi könyvekről. Ha nincs időm személyesen elmenni, akkor a lira.hu webáruházon keresztül szoktam vásárolni. Persze mindig megnézem mi mennyibe kerül és van-e éppen akciós ajánlat. Így botlottam bele egy remek lehetőségbe. Ez már a 2. spórolási lehetőség: ha Mastercard betéti kártyával fizetek bármelyik Líra könyvesboltban vagy a lira.hu webáruházban, akkor 500 Ft értékű kedvezménykupont kapok ajándékba. Ha a spórolásról és a kedvezményekről esik szó, ez mellett sem szabad elmenni. Ráadásul az 500 Ft-os kedvezménykupon az akciós könyvek vásárlása esetén is felhasználható, amennyiben a vásárlás végösszege az 500 Ft kedvezmény levonása előtt meghaladja az 5.000 Ft-ot.

 

3. Nagybevásárlás után, vagy egy szuper családi program lezárásaként, mi másra is vágysz? Arra hogy ehess egy jót valahol, ha lehet olcsón, vagy olcsóbban. Hiszen minden fillér számít. Szeretnél ajándékba kapni sült krumplit? Ráadásul közepes burgonyát? Ha  Mastercard betéti kártyával fizetsz a BURGER KING® éttermekben, egy közepes burgonyát kapsz ajándékba!

 

Egy nap alatt tehát 3 helyen is tudtál spórolni, ami mindenképpen okos lépés ahhoz, hogy a hó végék anyagi szempontból ne legyenek keserűek és boldogan vághass neki egy új és izgalmas hónapnak…

 

 

A Mastercard promóció 2016 november 20-án véget ért.

 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Bali K. Kati says:

    A sültkrumplit most főleg elfogadnám. 😀


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!